Bliv medlem - Historisk Samfund for Hardsyssel

Gå til indhold
Bliv medlem af
Historisk Samfund for Hardsyssel
Historisk Samfund for Hardsyssel er for alle, der er historisk interesserede. Som medlem af foreningen får du adgang til spændende historiske arrangementer og hvert år en årbog med interessante artikler fra Midt- og Vestjylland. Som medlem af foreningen er du også med til at sikre og udbrede kendskabet til vores egn og dens historie.

Det koster kun 195 kr. at være medlem af Historisk Samfund for Hardsyssel. For den pris får du hvert år Hardsyssels Årbog og gratis adgang til foreningens arrangementer. Vi har bl.a. tre faste arrangementer om året - foreningens årsmøde, sommermødet og “Historiens Dag”, der afvikles hvert år i oktober. Møderne holdes forskellige steder rundt i det tidligere Ringkøbing Amt. I forbindelse med møderne kan du opleve historisk spændende lokaliteter og interessante foredragsholdere.

Ønsker du at være medlem af Historisk Samfund for Hardsyssel, så udfyld og send vedhæftede kupon. Så hører du fra os. Husk: Et medlemskab af foreningen kan også være en god gave til historisk interesserede venner og familiemedlemmer.
Tilbage til indhold